Skadecenter & Autolak

Vi har din ryg hvis din bil får skrammer

Har din bil fået en bule, ridse eller en anden skramme?

Vores skadecenter udfører kvalitetsautolakering og udretter buler i din bil, hvis heldet skulle være ude.

Vi ved hvor irriterende det kan være at komme ned til sin parkeret bil for at opdage, at der er kommet en ridse eller bule, eller endnu værre – hvis der skulle være begået hærværk eller indbrud.

Alle vores automekanikere følger alle fabriksstandarder og uddannelseskrav, og garanterer at leve op til et højt kvalitets- og serviceniveau.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at vi skal hjælpe dig med at få autolakeret din bil, eller hvis du har spørgsmål til os, så kontakt os i dag og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis rutrum massa, sed tincidunt ligula ultricies in. Pellentesque suscipit pretium malesuada. Nulla facilisi.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Hvilke opgaver udfører vi?

   Hos Nordsjællands Automekanik, lægger vi en stor ære i at hjælpe folk med at få deres bil i stand igen. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde følgende:

   Har du brug for en service, som ikke er listet ovenover, så kontakt os og så finder vi en løsning på dit problem. Ingen opgaver for os er for store, men der er heller ingen opgaver som er for små.

   Holdbar autolakering af høj kvalitet

   Uanset om din bil har en ridse eller nogle småskrammer der skal dækkes, eller om du ønsker en total omlakering, så kan vi hjælpe dig. Hos Nordsjællands Automekanik, har vi mange års erfaring med autolakering, og vi sørger for, at din bil får mindst tre til fem lag maling. Vi ved hvor vigtigt det er, at autolakeringen bliver levet ordentligt, og derfor har vi brugt lang tid på at finde den bedste og mest holdbare metode. En ordentlig autolakering kan nemlig være med til at beskytte din bil imod mindre ridser og stenslag.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde

   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil

   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   via Relatel