Nordsjællands

Automekanik

5/5
Logo. bosch service

Autoværksted Erhverv

Autoværksted Erhverv

Autoværksted Erhverv – af professionelle, til professionelle

Står du og mangler et autoværksted til erhverv, som kan hjælpe dig med alle slags reparationer og vedligeholdelse af jeres firmabiler? Så er i kommet til det rette sted. Hos os i Nordsjællands Automekanik tilbyder vi alle vores services til erhvervsdrivende virksomheder.

En af vores store erhvervsdrivende kunder er Dong Energy.

Hvornår skal vi ses?

Hvis du har nogle spørgsmål om vores services til erhvervsdrivende, så kontakt os allerede i dag. Vi kommer derefter med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Hvis du står og mangler en automekaniker, eller har du nogle spørgsmål til hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os allerede i dag eller kig forbi vores autoværksted i Allerød.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Hvorfor vælge os til din foretrukne autoværksted erhvervspartner?

   Vores automekanikere er kvalificeret til at tage sig af alle bilmærker, hvilket betyder, at vi uanset hvad kan hjælpe dig med alle former for reparationer og vedligeholdelse af jeres biler. Vi er det største Bosch Car service værksted i Danmark, så derfor har vi et moderne værksted, med de nyeste autoteknik, måleudstyr og værktøj, som er med til at sikre sig den høje kvalitet i vores arbejde.

   Nyvognsgaranti

   Alle har frit værksteds valg. Derfor kan i trygt overlade jeres firmabiler til os og samtidig opretholde jeres nyvognsgaranti. Hvilket betyder, at nyvognsgarantien ikke bliver påvirket, hvis ikke i vælger at få repareret jeres biler hos et autoriseret mærkeforhandler.

   Forsikringsskader

   Vi hjælper jer gerne med, at få ordnet jeres forsikringsskader. Vi laver en taksering og får det godkendt af jeres forsikring. Derefter sørger vi for at få repareret jeres bil, så den er klar til at køre på vejene igen.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Facebook ikon
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Facebook ikon
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Facebook ikon
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.
   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Trustpilot - ikon
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde
   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Trustpilot - ikon
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil
   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Trustpilot - ikon
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   smiley grøn
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   smiley grøn
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   smiley grøn
   via Relatel

   Få et tilbud