Pladearbejde på bilen

Plade- og rustarbejde

Hos Nordsjællands automekanik har vi flere års erfaring med pladearbejde på alle bilmærker uanset årgang. Den danske vinter kan være hård ved din bil, derudover kan vejret påføre flere skader på din bil. Selv en smule rust på undervognen kan udvikle og sprede sig til resten af bilen og kan være en langsitet problem. Derfor kan det være en god ide, at få lavet en undervognsbehandling hurtigst muligt på din bil, for at beskytte din undervogn.

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle buler, ridser eller rust på din bil, som du gerne vil have fikset, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, eller kig forbi vores værksted.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis rutrum massa, sed tincidunt ligula ultricies in. Pellentesque suscipit pretium malesuada. Nulla facilisi.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Har du ridser eller buler i din bil?

   Vi har også stor ekspertise i at fikse buler på biler, dette er uanset om de er store eller små. Vi har værktøjet til at ordne dem og sørge for at din bil er i perfekt stand. Selv en lille bule kan få rust i sig, hvilket vil sprede til resten af bilen og samtidig ødelægge bilens lakering. Hvis problemet løses med det samme undgår du at skulle betale for en hel ny lakering af din bil. Inden reparationen af din bil, så vil vi sørge for, at du er indforstået med problemets omfang. På den måde kan du føle dig tryg igennem hele behandlingen af din bil.
   Mens din bil bliver repareret, så stiller vi naturligvis en lånebil til rådighed.

   Når vi er alligevel er i gang med at ordne skaderne på din bil, så kan vi i samme forbindelse sørge for at din bil kan leve op til kravene der er for et syn. Vi tilbyder nemlig et gratis synstjek på alle biler.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde

   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil

   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   via Relatel