Service af airconditionanlæg

Service af airconditionanlæg

Har du problemer med dit airconditionanlæg eller vil du gerne have lavet et service på dit anlæg?

Så står vores kompetente mekanikere altid klar til at hjælpe dig, med et fokus på at være hurtig, effektiv samt udføre opgaven af høj kvalitet.

Et airconditionanlæg taber mindst 10% af kølemidlet om året, og mere hvis du ikke bruger det regelmæssigt. Når dette sker, så vil du opleve at køleevnen bliver nedsat. Du risikerer dermed også, at kompressoren bryder sammen med store udgifter til følge.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end det er udskiftning af kondensatorer, kompressorer eller mange andre dele i dit airconditionanlæg.

Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere omkring hvad vi kan gøre for dig og dit airconditionanlæg.

Hvornår skal vi ses?

Hvis du er interesseret i at bestille en tid til eftersyn eller du bare høre mere omkring vores regelmæssige eftersyn og service af airconditionanlæg, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis rutrum massa, sed tincidunt ligula ultricies in. Pellentesque suscipit pretium malesuada. Nulla facilisi.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Optimalt airconditionanlæg

   Et eftersyn af dit airconditionanlæg er ikke inkluderet i dine serviceeftersyn, og det kan derfor være noget som man nemt kan at glemme. Det er ikke altid, at du kan mærke, hvis der er noget galt med dit anlæg, derfor anbefaler vi at få et regelmæssigt eftersyn.

   Nogle kendetegn ved at dit anlæg er gået i stykker kan være, hvis du har sat dit anlæg til at køle ned og den ikke køler, så er der helt sikkert noget galt med din aircondition. Et andet tegn kan også være hvis der kommer en muggen/fugtig lugt når anlægget er i gang.

   Et regelmæssigt eftersyn kan sikre dig at køleeffekten samt holdbarheden er optimalt. Med det regelmæssige eftersyn, så kan du forebygge problemer med dit anlæg, så du ikke ender med at airconditionanlægget som er gået helt i stykker, så der skal en større reparation eller en udskiftning til.

   Fabriksgaranti

   Der er frit værksteds valg, så når din bil får en behandling eller en reparation her hos os, så kan nyvognsgarantien opretholdes. Det betyder, at selvom du ikke får repareret din bil hos en autoriseret mærkeforhandler, så bortfalder din nyvognsgaranti ikke.

   Så du kan trygt overlade din bil i vores hænder til en service eller reparation.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde

   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil

   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   via Relatel