Malerarbejde på bilen

Vi hjælper dig med reparation eller en helt ny farve

Drømmer du om, at din bil får en ny farve? Eller har du brug for at få dækket ridserne i din bil? Så står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Hos Nordsjællands Automekanik har vi mange års erfaring inden for malerarbejde og lakering af biler. Vi laver hele lakeringer af biler, hvis du eksempelvis gerne vil have din bil i en anden farve. Derudover kan vi også dække ridser i bilen med lakering, så ridserne ikke kan ses. Vi har den faglige ekspertise, den rigtige lak, det rigtige udstyr og ikke mindst har vi styr på alle de håndværksmæssige teknikker til at få en fin og glat overflade. Har du brug for hjælp til lakering af hele din bil eller blot at dække nogle ridser i din bil, så kontakt os allerede i dag.

Hvornår skal vi ses?

Hvis du står og har brug for en lakering af din bil, så står vi klar til at hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil bestille tid, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis rutrum massa, sed tincidunt ligula ultricies in. Pellentesque suscipit pretium malesuada. Nulla facilisi.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Lakering af biler

   Bilers lak skal stå flot, men både stenskader og små ridser kan gøre, at bilen ikke står flot længere. Nogle skader kan fikses med en polering, men hvis det er dybere ridser, så bliver man nødt til at lave lakeringsarbejde på bilen.

   Vi både maler og lakerer alt på din bil lige fra små skrammer til en total lakering. Vi sørger altid for en god forarbejdning, når vi skal lakere din bil. En lakering består af mellem tre til fem lag maling, for at sørge for at den dækker helt. Alle biler males og tørres i professionelle malerkabiner, så du får et perfekt resultat.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde

   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil

   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   via Relatel