Udlåner altid en gratis lånebil

Lad ikke din dag blive begrænset af at din bil skal på værksted

Skal din bil på værkstedet? Kommer du til at mangle din bil imens? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os i Nordsjællands Automekanik stiller vi lånebiler til rådighed, mens vi ordner din bil på værkstedet. Kontakt os i dag, hvis du gerne vil høre mere eller bare har nogle spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud

Har du du brug for en lånebil i forbindelse med at din bil skal på værksted? Det kan vi sagtens hjælpe dig med, så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

  Hvornår skal vi ses?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis rutrum massa, sed tincidunt ligula ultricies in. Pellentesque suscipit pretium malesuada. Nulla facilisi.

  Kontakt os


   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse

   Gratis lånebil under reparation

   Bilreparation kan have en stor påvirkning på din dagligdag. Det kan være at du skal på arbejde og er derfor er afhængig af din bil. Når du indleverer din bil til reparation hos os, så tilbyder vi dig en lånebil. Med en lånebil kan du sikre, at din daglige gang ikke bliver påvirket. Du vil have lånebilen til rådighed så længe, at din bil er til reparation på værkstedet. Dette er uanset længden på din reparation, så uanset om det tager et par dage eller flere uger. Vi vil anbefale, at du tager kontakt til os inden, at du skal have din bil repareret. Dette skyldes, at vi dermed kan sikre dig, at der er ledige lånebiler til dig. Samtidig kan du også sikre at du får en bil i den størrelse der passer bedst til dine behov. Det kan være, at der skal være plads til autosæder til børn eller lignende, så tager vi selvfølgelig højde for det. Uanset hvilken type reparation eller synstjek(link), så kan du låne en bil gratis af os, mens vi gør din bil klar til at komme ud og køre på vejene igen.

   Anmeldelser

   Facebook

   ★★★★★

   Fremragende værksted

   Har haft flere biler til service / reperation hos Nordsjællands Automekanik. Altid god, imødekommende og fleksibel service til absolut konkurrencedygtige priser. Får altid et opkald med afrapportering på opgaven og lånebil er aldrig et problem.
   Morten
   via Facebook

   ★★★★★

   Absolut et besøg værd

   Søde og rare og gør deres arbejde. Var til service med en af vores biler og garanterer vores anden bil også kommer derud. Gratis lånebil betaler kun for brug af brændstof. Gode priser kan kun anbefales.
   Mikkel
   via Facebook

   ★★★★★

   Hentede bil
   gratis

   Min bil gik stå, jeg have ikke Falck abonnement de hentede bil helt gratis og leverede bilen igen! Har ikke prøvet noget lignede kan helt klart anbefales!!! Super værksted stort og flot!
   Lars
   via Facebook
   Trustpilot

   ★★★★★

   Pava Rustbeskyttelse til den bedste pris.

   Super hurtig fra bestilling og til bil tilbageleveret komplet undervognsbehandling med pava. Gratis lånebil imens.
   Jakob
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Er fast stamkunde

   Er fast stamkunde, bilen bliver altid leveret tilbage støvsuget og rentgjort, instrumentbræt m.m. uden merebetaling, det fantastisk service jeg sætter pris på. Fandt dem igennem Autobutler, men nu bruger jeg udelukkende Nordsjællands Automekanik, da de er super professionelle og leverer mere end de bør. Vi ses til næste service eftersyn.
   Sebastian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Køb af brugt bil

   Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød. De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
   Orhan
   via Trustpilot
   Relatel

   ★★★★★

   5 stjerner
   herfra

   Meget professionel betjening, 5 stjerner herfra
   via Relatel

   ★★★★★

   Venlig og imødekommende

   Personen jeg talte med var venlig og i mødekommende og jeg fik aftalt en hurtig tid Nem og behagelig samtale
   via Relatel

   ★★★★★

   Godt udført
   arbejde

   Arbejdsvillig og imødekommende og godt udført arbejde
   via Relatel